Inredning

Här kan du få tips och inspiration på bra inredning. I min inredningsblogg skriver jag mycket om min vardag som inredningskonsult. Utöver tips på hur man ska tänka med ljussättning och val av möbler skriver jag även en del om trender och nyheter i inredningsbranschen.

Viskosmatta

Viskosmattorna - hiss eller diss?

I inredningsbloggar, inredningsmagasin, hemma hos kompisen - överallt ser man dessa viskosmattor pryda vardagsrumsgolvet eller golvet i sovrummet. Viskosmattan har blivit en trend inom inredning för att denna matta känns lyxig och exklusiv, men är den verkligen en succé?
Inredning av sovrum

Bra inredning kan löna sig

Nu tänkte jag prata lie om något som kan vara användbart för många, som kan betyda att man tjänar pengar. Homestageing. Det är någonting jag sysslade ganska mycket med förr, och fortfarande gör då och då även om det inte är min huvudsakliga sysselsättning längre. Det är en form av inredning som har ett mycket specifikt syfte, men som många tyvärr missar.
Inredning av vardagsrum

Inredningskonsult – fruktansvärt kul och utmanande!

Den del av mitt jobb som jag tycker är roligast är att vara inredningskonsult. Nu är det så att de två ofta kombineras – jag både köper inredningen och... inreder. Men det är nästan alltid så att det roligaste är att sätta ihop en inredning och få den att fungera, både estetiskt och praktiskt.