Shopping

Känslan av att köpa ett nytt klädplagg eller pryl till hemmet kan vara glädjande. I denna kategori skriver jag både om mitt liv som personal shopper och shopping i allmänhet. Att handla nya kläder, möbler, köksmaskiner eller teknikprylar är något jag älskar och gör kanske lite för mycket:

Rabattkoder och rabatter

Spara tusenlappar med rabattkoder

Näthandeln ökar för varje år och vi konsumenter köper mer och mer. Brukar du klicka hem många produkter på nätet varje månad kan du spara tusentals kronor med rabattkoder och återbäringssystem.

Kan det bli för personligt?

Som personal shopping konsult så måste man skapa en relation till sina kunder, för att förstå dem, deras behov och både vad de VILL HA och vad de BEHÖVER. Samtidigt så är ens kunder ofta återkommande, så att man bygger upp en relation med dem över en längre tid. Men då är den självklara frågan: är det bra? Det finns ju en tydlig risk i att köpare och säljare får en alltför personlig relation.

Personal shopping consultant – vad är det egentligen jag gör?

Att få betalt för att shoppa låter säkert som en dröm för många. Shopping är ju kul! Men att göra det på uppdrag av någon, med specifika krav, är någonting helt annat än att shoppa åt sig själv. Det går inte att välja kläder man själv skulle vilja ha, till exempel, utan man måste tänka på kunden, dennes behov, smak och krav.